”Kädenjälkiä pienemmiltä ja isommilta läheltä ja kaukaa.”

Tervetuloa mukaan tukemaan lasten koulutusta Gambiassa. Se onnistuu tilaamalla Apu-Pakun kangaskassin juuri julkaistun mesenaattikampanjamme kautta.

Kangaskassien design on tehty gambialaisten ja suomalaisten lasten yhteistyöprojektina. Pohjatyön kangaskassien designille ovat tehneet gambialaiset oppilaamme Pakau Penkun maalaiskylässä Gambiassa. Lapsia pyydettiin piirtämään, mitä heille tulee mieleen Apu-Pakusta ja tulos oli mitä hellyyttävin. Kun gambialaiset oppilaat saivat piirustuksensa valmiiksi, ne lähetettiin Suomeen, missä Käpylän peruskoulun kahdeksasluokkalaiset saivat kuvaamataidon tunnilla tehtäväkseen saattaa kangaskassi-design loppuun. Käpylän peruskoulun kuvisope Marianne kirjoitti ihanasti projektista nettisivuillemme. Olemme aikaisemmin järjestäneet facebookissa äänestyksen piirustuksista ja tämän äänestyksen voittaja komistaa Apu-Pakun kangaskassia.

Kangaskassit on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista, sillä haluamme kantaa kortemme kekoon puhtaamman luonnon puolesta. Tämän mahdollistaa Pure Waste Textiles, joka on tehnyt kierrätyksestä hienon liiketoiminnan. Pure Waste on mukana talkoissa tarjoamalla ekologiset kangaskassit meille alennettuun hyväntekeväisyyshintaan.

Voit myös osallistua kampanjaamme levittämällä sanaa. Se olisi äärettömän suuri apu ja tehokkaimmin onnistuisit jakamalla tämän Facebook-julkaisun omalla seinälläsi sekä kontaktoimalla kavereita ja sukulaisiasi suoraan. Kannattaa myös miettiä, voisitko levittää sanaa koululla, työpaikalla tai vaikka harrastusyhteisösi keskuudessa.

Kyseessä on joukkorahoituskampanja, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä kouluprojektimme hyväksi. Lisätietoja löydät täältä:
https://mesenaatti.me/campaign/?id=216#single/view

Suurkiitos ja nöyrä kumarrus! <3