Nakam! Terveisiä Apu-Pakulta Suomesta ja Gambiasta.

Kangaskassikampanja oli menestys kiitos Teidän! Tilaamme 100 kappaletta Charity Bageja Pure Waste Textilelta ja ne saapuvat marraskuun puolivälin tienoilla. Tarvittaessa lähetämme ne tilaajien antamiin osoitteisiin, mutta aiomme myös kysyä, että voimmeko tuoda ne henkilökohtaisesti sovittuun paikkaan. Näin me hallituslaiset pääsemme tapaamaan hyväntekijöitä, vastaamaan kysymyksiin sekä lisäksi säästämme postituskuluissa. Henkilökohtainen toimitus on mahdollista Oulussa, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Otamme tilaajiin yhteyttä noin kahden viikon kuluttua.

Järjestimme taannoin äänestyksen siitä, mikä kuva tulee komistamaan Charity Bagia. Arvoimme äänestäjien kesken kolme Charity Bagia ja voittajille on nyt ilmoitettu Facebookissa. Tarkastakaa Viestipyynnöt-kansio Facebookissa!

Mesenaatti.me -palvelussa minimisumman oli oltava vähintään 1000 euroa. Kangaskassitilauksen jälkeen tästä summasta jäi yli pari sataa euroa, jolla ostamme Apupakulandin vapaaehtoisopettajille ruokaa. Kangaskasseja voi tilata nyt ja tulevaisuudessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen apupakufinland@gmail.com Kaikki tuotto käytetään aina lyhentämättömänä toiminnan kehittämiseksi Apupakulandilla, joka siis sisältää koulun, keittiön, farmin sekä pari pientä asuinrakennusta. Tällä hetkellä keskitymme Apupakulandin ruokahuollon parantamiseen ostamalla ruokaa ja ruoanlaittovälineitä.

Saimme juuri eräältä yritykseltä useamman sadan euron lahjoituksen. Kuten jo sanottua keskitymme nyt Apupakulandin ruokahuollon parantamiseen ja mietimme nyt, mikä olisi järkevin käyttökohde tälle rahalle.

Lopuksi vielä mainittakoon muita uutisia Apu-Pakun toiminnasta. Avaamme jälleen harjoittelijahaun Oulun yliopistossa. Haku avataan syksyn aikana kasvatustieteiden alle, mutta myös muiden tieteenalojen edustajat voivat hakea harjoitteluun Apupakulandille. Myös Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomien kanssa käydään keskusteluita harjoitteluun lähdöstä. Myös muista tieteenaloista sekä muista korkeakouluista ja yliopistoista on mahdollista lähteä harjoitteluun Gambiaan. Ota yhteyttä, niin selvitellään yhdessä!

Kiitos vielä kaikille vanhoille ja uusille tukijoille! Apu-Paku ei toimisi ilman Teitä. Apu-Paku on joukkovoimaa. Apu-Paku on myös hyväntekeväisyyttä ilman välikäsiä: me kaikki suomalaiset teemme töitä ilmaiseksi ja maksamme itse matkakulut ja oman ylläpitomme, kun menemme Gambiaan. Toki jotain kuluja joudumme maksamaan Suomessa kuten nettisivujen serverimaksut, pankin palvelumaksut ja esimerkiksi tämän kangaskassitilauksen. Mutta nämä ovat pakollisia kuluja ja kangaskassejakin myymme voitolla eteenpäin, joten se ei pitkässä juoksussa ole kulu vaan sijoitus. Kaikki toimintamme tuotto käytetään 100%:sti Apupakulandin, Pakau Penkun ja paremman tulevaisuuden hyväksi. Jerejeff!